VI. kerület, Aradi utca

VI. kerület, Aradi utca

Prices:

Available Place

Property Description

A lakótér: az alsó szinten 4 külön-bejáratú szoba (a két nagy utcára, a két kisebb a gondozott, zöld udvarra néz), a felső szinten 2 szeparált félszoba, plusz egy jókora állógaléria is található. Az ingatlan tripla-komfortos (lent: egy kényelmes, kádas fürdő+ kézmosó és WC egyben, ill. lent van még egy külön WC+kézmosó is, míg a felső szinten még egy különálló tusoló+kézmosó is található. Mind hideg-melegvizes kiosztású, miként a teakonyha is.)

Méretei: 84 nm alap (emiatt 20e Ft a közösktsg) + 27 nm belső emelet = 111 nm + a 15 nm-s, lábazat nélküli, nagy galéria = 126 nm összesen
A legnagyobb szoba hangszigetelt – próbateremként, csoportozáshoz is használtuk -, a környezet alapból csendes. A kombi cirkó kazán kéménye tetőtérig bélelt, a radiátorok mindegyike egyedi hőfokszabályzós, így rezsibarát. (Költözhető állapotú, de egy tisztasági festés, külső mázolás frissítés indokolt. A fűtés-gépészet is felújított, az emeletet statikus/építész ellenőrizte.

The living space comprises of four separate rooms on the lower level (two large ones facing the street, and two smaller ones overlooking the well-maintained, green courtyard). On the upper level, there are two separate half-rooms, along with a sizable standing gallery. The property features triple comfort: on the lower level, there is a comfortable bathroom with a bathtub, sink, and integrated WC, as well as a separate WC with a sink. On the upper level, there is an additional separate shower with a sink. All have hot and cold water distribution, as does the tea kitchen.

Dimensions: 84 sqm on the base level (hence the common cost is 20,000 HUF) + 27 sqm on the internal level = 111 sqm + the 15 sqm baseless large gallery = a total of 126 sqm.

The largest room is soundproofed and has been used as a rehearsal room and for group activities. The environment is naturally quiet. The combination boiler chimney is lined up to the attic, and each radiator is equipped with individual temperature control, making it cost-effective.

It is in a move-in condition, but a minor touch-up with a fresh coat of paint and exterior painting is advisable. The heating system is also renovated, and the attic has been inspected by a structural/architectural engineer.

Reserve your Place?

Daniel Abo Mjahed

Head Manager
Dormitory@gueststudent.com
+36703915315

+36706742769