1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 21/A

Prices:

VIII. kerület, Bródy Sándor utca

2+1 Room :
Property Description The apartment has a floor area of ​​55 square meters and is located on the 4th floor of the apartment building. The main street-side entrance of the property is illuminated. In 2015, it underwent a complete renovation, which also affected the electricity and water pipes. The structure of the apartment consists of: 2 entrance doors (one entrance door opens to the kitchen, another to the hall, with motion-detector lighting at the entrance), 1 hall, 1 guest room (with a wardrobe with a mirror, a wardrobe with high shelves and drawers, a heater - the cot shown in the picture is not there), 1 pantry, kitchen, bathroom and toilet in one, spacious living room, 1 bedroom. The apartment is for rent fully furnished and equipped. The apartment has Vodafone landline service. (TV HD Plus, XL internet), with a modem capable of recording and playback, wired internet and Wi-Fi. Monthly price 10,169. Ft. In terms of machines, the property includes: washing machine, dryer, dishwasher, ceramic hob, electric oven, Samsung digital inverter refrigerator, LG inverter air conditioner, condensing boiler. Thanks to the state-of-the-art nature of the mentioned machines, the utility costs of the apartment do not exceed the average limit. I would like to emphasize the advantages of the condensing boiler, as a result of which the monthly gas bill is 8,000 in the cold winter months. Based on the monthly dictation system, it means an amount of around HUF. The monthly electricity bill is the hottest, 8,000 even in the summer months. It means an amount of around HUF, including the use of air conditioning. In addition to the air conditioning, the living room and bedroom provide a pleasant feeling of comfort r

Kiadóvá vált szeretett Bródy Sándor utcai lakásom, októberi költözéssel.

*** the owner is english and german speaking as well ***

A lakás 55 nm2 alapterületű, a társasház 4. emeletén található.
Az ingatlan utca oldali főbejárata kivilágított.

2015-ben teljes felújításon esett át, mely érintette a villany- és vízvezetékeket is.

A lakás felépítését tekintve áll:
2 db bejárati ajtó (a konyhába nyílik az egyik bejárati ajtó, másik az előszobába, mozgásérzékelős megvilágítással a bejáratnál),
1 előszoba,
1 vendégszoba (tükrös ruhásszekrénnyel, magas polcos és fiókos szekrénnyel, fűtőtesttel – a képen látható kiságy nem található ott-),
1 spájz,
konyha,
fürdő és wc egyben,
tágas nappali,
1 hálószoba.

A lakás teljesen bútorozott és gépesített állapotban kiadó.

A lakásban Vodafone vezetékes szolgáltatás van. (TV HD Plus, XL internet), rögzítésre és visszajátszásra képes modemmel, vezetékes internet és Wi-Fi-vel.
Havi ára 10.169. Ft.

A gépeket tekintve megtalálható az ingatlanban: mosógép, szárítógép, mosogatógép, kerámia sütőlap, elektromos sütő, Samsung digital inverter hűtő, LG inverteres klíma, kondenzációs kazán.
Az említett gépek korszerű mivoltuknak köszönhetően a lakás rezsi költsége az átlag határát nem lépi túl.
Kiemelném a kondenzációs kazán előnyeit, mely következtében a hideg téli hónapokban a havi gázszámla 8.000. Ft.- körüli összeget jelent a havi bediktálós rendszer alapján.
A villamos energia havi számla a legmelegebb, nyári hónapokban is 8.000. Ft.- körüli összeget jelent, ebben benne van a klímahasználat is.
A klíma mellett kellemes komfort érzetet ad a nappali és hálószoba ventillátoros csillárja, mely távirányítóval kezelhető.
A fentebb említett fogyasztások igazolására rendelkezésemre állnak a közüzemi számlák. A lakás déli fekvéséből eredően még az őszi-téli hónapokban is kifejezetten világos, napos.
Az épületben felújított lift működik.
A földszinten lehetőség van biciklitárolásra és szelektív hulladékgyűjtésre.

A lakás közelében található több egyetem, mint pl. az Andrássy Egyetem, a Pázmány Jogi Kara, ELTE Jogi Kara, Corvinus Egyetem, Semmelweis Egyetem stb., de a kiváló közlekedési adottságok miatt sok minden könnyedén megközelíthető.

Séta távra található a Rákóczi tér, ahol a 4-es 6-os villamos és 4-es metró jár. A Blaha Lujza tér, ahol a 2-es villamos és számos buszjárat, továbbá a Kálvin tér, ahol a 3-as metró, buszok (közte a reptéri járat is) és több villamos is jár, illetve az Astoria. Összegezve a közlekedési adottságait, Budapest nem kihívás az itt lakók számára, ha valahova tömegközlekedéssel akarnak eljutni. Központi elhelyezkedése ellenére az utca és a környék csendes, a ház kimondottan csendes és minden utcai zajtól mentes.
Az utcában található több Csemege ABC, melyek az év minden napján nyitva tartanak, továbbá megtalálható a For Life Medical Center, varroda, szabóság, cipészet, tisztító, lakástextil üzlet, virágüzlet, zöldség és gyümölcsüzlet, COOP üzlet, éttermek, cukrászda, pékség, kávézók, fogtechnika, bicikliüzlet, bárok, gazdagon felszerelt, mindenes kínai üzlet. A közvetlen környezetben találhatóak továbbá még több étterem és kávézó, kisállat üzlet, szépségszalonok, fodrászatok, az Europeum Üzletház, az utca végén 0/24-es konditerem, OTP-bankfiók.
A közvetlen közelben található a József körút, ami további lehetőségeket rejt. Található két őrzött parkoló is a közelben, egyik az Andrássy Egyetem előtt a föld alatt, a másik a Bródy Sándor utcában a felszínen. A Szent Rókus Korház 250 méterre található, illetve a Semmelweis Egyetem Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat is.

A lakás nem dohányzó és háziállattal nem költözhető.

Tekintettel a társasház nyugodt és rendezett lakóközösségére, kizárólag olyan érdeklődők jelentkezését várom, akik hasonló életformájukkal hozzájárulnak ezen egység fennmaradásához.
A lakás kizárólag bérleti szerződéssel kiadó, 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució kifizetésével költözhető.
Havi bérleti díj + rezsi (rendkívül alacsony)+ közös költség (11.692. Ft.)

 

Reserve your Place?

Daniel Abo Mjahed

Head Manager
Dormitory@gueststudent.com
+36703915315

+36706742769